Izrada strojnog veza

Zahvaljujući najsuvremenijim strojevima gotovo svaki vez je moguć bez obzira radi li se o vezu na kape, majice, iskrojene dijelove, torbe ili ambleme.

1. Izrada strojnog veza započinje odabirom željenog motiva ili izradom programa za vez.

U našoj bazi programa, imamo veliki izbor motiva od kojih možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara. Isto tako, na temelju Vašeg logotipa, skice, ili slike izrađujemo poseban program za strojni vez koji se sastoji od niza kordinata X Y koje prepoznaje stroj za vez.

2. Nakon odabira motiva ili izrade programa izrađuje se besplatni probni uzorak veza

Kako bi bili sigurni da ćete biti zadovoljni našim proizvodima, izrađujemo probni uzorak na temelju kojeg se odobrava daljnja proizvodnja. Probni uzorak se veze na ogledni primjerak krajnjeg proizvoda.

3. Izrada strojnog veza se vrši na željeni tip proizvoda

Kao jedan od najvećih pogona u Hrvatskoj, osiguravamo najkraće vrijeme isporuke bez obzira radi li se o vezu na kape, majice, ili iskrojene dijelove.

Vez na kape

Izrada veza na kape obuhvaća vez na sve vrste kapa - baseball kape, zimske (flis) kape, šešire, štitnike protiv sunca i ostale slične proizvode. Vez na kape vrlo je pogodan oblik promocije zbog relativno niskih cijena kako kapa tako i samog veza. Jedino ograničenje kod veza na gotove kape je veličina logotipa koja ovisi o samoj kapi.

  • Mogućnost izrade veza dimenzija 6 x 36cm
  • Vez na čelo kape, bočne strane, potiljak ili trakicu za zatezanje
  • Mogućnost izrade veza u 15 boja
  • Vez najsuvremenijim strojevima na tržištu njemačkog proizvođača ZSK

Vez na majice i jakne

Vez na majice obuhvaća sve vrste strojnog veza na t-shirt majice, polo majice, trenirke, majice dugih rukava, jakne... Ovo su artikli najpogodniji za strojni vez te zbog svoje veličine omogućavaju da se na njima veze u svim dimenzijama i ostvare sve Vaše želje!

  • Mogućnost izrade veza 28 x 28cm
  • Vez na prednjicu majice/jakne, na rukav, leda, kragnu
  • Mogućnost izrade veza u 15 boja

Vez na iskrojenu robu

Imamo dugogodišnje iskustvo izrade veza za modnu industriju te je vez na iskrojenu robu naša specijalnost. Možemo izvoditi vez na sve tipove iskrojene odjeće te smo spremni podržati vašu proizvodnju.

Vez sa reljefnim (3D) efektom

Aplikon je među prvima u Hrvatskoj ponudio tehnologiju 3D veza koja vezu daje poseban trodimenzionalni izgled. Kao zastupnici Gunolda, tvrtke koja proizvodi sve materijale potrebne za 3D vez, i suradnji s njima pri izradi programa za ovu vrstu veza, možemo osigurati daleko najkvalitetnije rješenje za 3D vez na tržištu.

Vez koncem koji svijetli u mraku

Izradom veza koncem koji svijetli u mraku Vaš logo se "puni" danju, a u mraku svijetli fluoriscentnim žuto-zelenim sjajem. Vez ovom vrstom konca ima prednost u odnosu na reflektirajuce tkanine pošto one zasvijetle samo kada su osvijetljene dok ovakav vez svijetli cijelo vrijeme.

Vez nezapaljivim koncem

Vez nezapaljivim koncem predstavlja najnoviju tehnologiju u industriji veza. Ova vrsta konca idealna je za vez na uniforme za vatrogasce, policiju ili vojsku. Finalni proizvod je periv na čak 95 stupnjeva i zadovoljava sve ekološke standarde.