Kvaliteta, brzina izrade i osobni kontakt.

Aplikon je obrt koji se bavi izradom strojnog veza. Od 1984. godine, ističemo se kvalitetom, brzinom izrade i osobnim kontaktom. Posjedujemo suvremenu opremu za izradu veza te se trudimo da uvijek nadiđemo zahtjve i želje naših kupaca u svim dijelovima suradnje: od početnog kontakta do dostavljenog proizvoda.

Dizajn i izrada strojnog veza

Izradom strojnog veza se bavimo od osnivanja obrta te imamo kapacitet, mogućnosti, i želju da izradimo sve vrste strojnog veza. Konkretno, izrađujemo vez na gotove proizvode (uključujući majice i kape), iskrojene dijelove, i dekorativne proizvode kao što su ručnici, posteljina ili marame.
Mogućnosti veza su uvelike neograničene, tako da ako imate specifičnu ideju ili želju, mi smo spremni razgovorati i pomoći vam da zajedno ostvarimo željeni cilj.

Izrada programa za strojno vezenje

Uz izradu strojnog veza, nudimu uslugu izrade kompjutorskih programa za izradu veza - nešto što je potrebno za svaki vez. Imamo potrebno znanje i iskustvo da napravimo veliki raspon potrebnih programa, uključuju programe za 3D vez, programe s velikim brojem detalja, kao i iznimno velike programe koji zahtijevaju posebnu strukturu.