Aplikon - kvaliteta prije svega

Ime Aplikon je u industriji veza postalo sinonim kvalitete i našu firmu gradimo na duge staze.

Početci

Aplikon obrt za strojni vez bio je osnovan 1984. godine te smo od samih početaka specijalizirani isključivo za izradu strojnog veza. Od samih početaka smo radili za neke najpoznatije svijetske brandove (npr. Julius Lang, Escada, Levis). Godine 2018 smo zatvorili obrt i otvorili firmu, Aplikon Vez, d.o.o.

Adaptacija

Razvojem trgovine i tekstilne industrije u Kini većina proizvođačkih firmi je preselila svoju proizvodnju na Daleki istok tako da smo se orjentirali na izradu logtipa u tehnici veza na promotivne artikle (kape, majice, torbe). U dvadesetpet godišnjoj tradiciji radili smo za brandove kao što su Coca Cola, Volvo, Hewlet Packard, Johnson&Johnson i nudili im rješenja koja su osigurala zadovoljstvo ovih kupaca i dugogodišnju suradnju.

Kvaliteta

Od samih početaka radimo isključivo na strojevima njemačkog proizvođača Zangs (danas ZSK) koji su izumili stroj za strojni vez te su vodeća firma u izradi strojeva za vez. Bit kvalitetnog veza je preciznost svakog uboda igle, a ZSK strojevi za vez to osiguravaju do savršenstva. Posjedujemo najnaprednije strojeve iz njihove posljednje generacije te time osiguravamo mogućnost izrade najkvalitetnijeg rješenja strojnog veza trenutno dostupnog na svjetskom tržištu. Od 2001. do 2025. godine bilo smo ekskluzivni ditributer njemačkog proizvođača pribora za vez Gunold s tradicijom dužom od 80 godina u proizvodnji pribora za vez. Svi materijali koje koristimo su besprijekorne njemačke kvalitete i osiguravaju najkvalitetnije rješenje koje najčešće osigurava da vez „nadživi“ sam proizvod na kojem je izrađen (majica, kapa ili nešto treće).

Budućnost

Razvoj svakog posla pa tako i veza nikada ne prestaje tako da svaki dan koristimo kako bi unaprijedili ono što smo radili jučer.

S skoro 35 godina isksutva posjedujemo tradiciju i znanje a praćenjem svjetskih trendova osigravamo inovativnost i najnovija rješenja koja ne možete dobiti nigdje drugdje.