Kvaliteta, brzina izrade i osobni kontakt.

Aplikon je obrt koji se bavi izradom strojnog veza. Od 1984. godine, ističemo se kvalitetom, brzinom izrade i osobnim kontaktom. Posjedujemo suvremenu opremu za izradu veza te se trudimo da uvijek nadiđemo zahtjve i želje naših kupaca u svim dijelovima suradnje: od početnog kontakta do dostavljenog proizvoda.

Dizajn i izrada strojnog veza

Izradom strojnog veza se bavimo od osnivanja obrta te imamo kapacitet, mogućnosti, i želju da izradimo sve vrste strojnog veza. Konkretno, izrađujemo vez na gotove proizvode (uključujući majice i kape), iskrojene dijelove, i dekorativne proizvode kao što su ručnici, posteljina ili marame.
Mogućnosti veza su uvelike neograničene, tako da ako imate specifičnu ideju ili želju, mi smo spremni razgovorati i pomoći vam da zajedno ostvarimo željeni cilj.

Izrada programa za strojno vezenje

Uz izradu strojnog veza, nudimu uslugu izrade kompjutorskih programa za izradu veza - nešto što je potrebno za svaki vez. Imamo potrebno znanje i iskustvo da napravimo veliki raspon potrebnih programa, uključuju programe za 3D vez, programe s velikim brojem detalja, kao i iznimno velike programe koji zahtijevaju posebnu strukturu.

Prodaja pribora za vez

Da bismo osigurali željenu kvalitetnu naših uskuga, koristimo tehnološki vrhunski pribor. Eksluzivni smo zastupnci Gunolda za Hrvatsku, njemačkog proizvođača pribora za vez, te nudimo široki asortiman njihovih proizvoda. Kontaktirajte nas vezano uz dostupnost robe ili uputa za korištenje.